Plattsättning i Vintrosa

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du plattsättning?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Välkommen till Karlssons Schakt & Anläggning!

Behöver du professionell hjälp med plattsättning?

Söker du en professionell markentreprenör i Örebro? Karlssons Schakt & Anläggning är ett företag som erbjuder kompletta tjänster inom schakt- och grävservice. Vi hjälper dig med asfaltering, poolgrävning, avlopp, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vi är måna om att vår verksamhet håller hög klass, med snabba svarstider och genuin servicekänsla är vi rätt val för dig som söker pålitliga marktjänster i Örebrotrakten.

Hos Karlssons Schakt & Anläggning är du som kund i 100 % fokus. Vi är lyhörda, lätta att ha och göra med och lämnar dig inte förrän du har godkänt slutresultatet. Med andra ord slipper du bekymmer och kan lita på att arbetet blir väl genomfört.

Trygga och flexibla marktjänster

Anlitar du oss kan du känna dig trygg innan, under och efter arbetet

Vår framgångsrika affärsidé är att alltid göra ett bra jobb till rätt pris. Sedan 2016 har vi levererat många lyckade projekt till nöjda kunder, och med vår kompetens och noggrannhet har vi byggt upp en resursstark verksamhet som alltid är redo att ta sig an våra kunders önskemål. Göra om avloppet, gräva ner fiberkabel, lägga ny gräsmatta eller dränera husgrunden? Tack vare värdefulla kontakter i branschen har vi stor kapacitet att dig ett resultat som gör dig nöjd – oavsett vad du behöver. Vi är Isodrän-certifierade för trygg och säker husdränering, har såklart ansvarsförsäkring och lämnar över nödvändig kvalitetsdokumentation efter utfört arbete.

Proffsig stenläggning som gör dig nöjd

En garageuppfart i sten, gångväg i trädgården eller stenterass ger ett vackert utseende till din bostad. Stenläggning har praktiserats i hundratals år och är ett snyggt och hållbart sätt att höja intrycket på din tomt. Med oss får du ett projekt med raka besked där noggrannhet och kompetens präglar varje moment under arbetets gång. Skiffer eller natursten? Vi ger tips och råd, och hjälper dig med beräkningar och utformning av din stenläggning & plattsättning för att få ett så vackert resultat som möjligt. Ring eller maila oss för hjälp med husgrund eller stenläggning redan idag.

L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se