Återförsäljare av L-Stöd

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Leverans och montage i Sverige

Förutom alla våra övriga tjänster är vi även återförsäljare av L-stöd. De är 40–250 cm hög och 2 meter breda. Bredden är ett standardmått men det går att anpassa bredden utifrån önskemål upp till 2 meter.  Vi levererar dessutom L-stöd och kan montera dem utifrån behov och önskemål.

När du beställer hos oss får du förmånliga fraktpriser. Kontakta oss för mer information om L-stöden eller prisinformation.

Följ dessa tre steg:

Mät

Gå ut till önskad plats där L-Stöden ska stå och mät fram höjd och längd.

Gå igenom produkterna nedan och skicka en offertförfrågan på önskade L-Stöd via utcheckningen.

Begär offert

Frakt- och montage

När vi har tagit emot din offertförfrågan, återkopplar vi med frakt- och montagealternativ.

Välj L-Stöd

L-Stöd 10 kn

Från: 1,050 kr

L-Stöd 20 kn

Från: 1,260 kr

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

073 - 059 65 75

info@ksaab.se

Följ oss på sociala medier!

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med att installera ett minireningsverk?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Örebro? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, källardränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Örebrotrakten.

Hos Karlssons Schakt & Anläggning AB är du vår främsta prioritet som kund. Vi är noggranna, samarbetsvilliga och lämnar inte platsen förrän du är fullständigt nöjd med det färdiga resultatet. Med oss behöver du inte o

Försäljning av professionella L-Stöd

Vårt erfarna team kommer att guida dig genom varje steg av köpprocessen och säkerställa att du får de mest effektiva L-Stöden för din fastighet. Vi delar gladeligen med oss av vår omfattande kunskap och erfarenhet för att garantera att din L-Stödsförsäljning utförs på ett professionellt och pålitligt sätt. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för hjälp med din L-Stödsförsäljning redan idag. Med vår hjälp kan du vara säker på att din fastighet får de bästa L-Stöden för ett långsiktigt hållbart resultat.

Pålitliga och flexibla marktjänster med fokus på kundbehov

Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter dina behov i centrum. Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är ytterst nöjda med. Med vår expertis och precision har vi skapat en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina specifika behov. Oavsett om det är fråga om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig extremt nöjd. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.

L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.