Plattsättning i Hallsberg

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du plattsättning?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Letar du efter kunnig hjälp med plattsättning?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Hallsberg? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Hallsbergtrakten.

Kundnöjdhet står i centrum för vår verksamhet på Karlssons Schakt & Anläggning AB. Vi är lyhörda, enkla att samarbeta med och vi avslutar inte arbetet förrän du är helt tillfredsställd med utfallet. Med oss behöver du inte stressa – vi tar hand om allt och ser till att arbetet utförs på allra bästa sätt.

Skicklig plattsättning för vackra och hållbara ytor.

När du vänder dig till oss får du en effektiv plattsättning enligt de senaste metoderna på marknaden. Vi är dedikerade till att utföra jobben korrekt från början och hålla arbetsplatsen ren och snygg. Våra medarbetare är kunniga inom både hus- och markjobb, vilket ger dig trygghet när du anlitar oss. Har du frågor angående plattsättning och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!


Säkra och flexibla marktjänster

Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter kundtillfredsställelse i centrum. Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är extremt nöjda med. Med vår expertis och precision har vi skapat en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det handlar om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig mycket nöjd. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se