Husdränering i Nora

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du Husdränering?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

På Karlssons Schakt & Anläggning AB tar vi vårt arbete mot fuktskador på största allvar, vilket vår ISODRÄN-certifiering bevisar. Vi ser till att all personal är välutbildad för att säkerställa att alla jobb utförs med högsta precision och korrekt dokumentation, till fördel för dig som fastighetsägare.

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med dränering?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Nora? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Noratrakten.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet på Karlssons Schakt & Anläggning AB. Vi är lyhörda, enkla att arbeta med och vi avslutar inte projektet förrän du är helt nöjd med resultatet. Med oss som din pålitliga partner kan du vara säker på att arbetet utförs med omsorg och professionalism, och att du får det resultat du önskar.

Pålitliga och flexibla marktjänster med fokus på kundbehov

Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter dina behov i centrum. Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är ytterst nöjda med. Med vår expertis och precision har vi skapat en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina specifika behov. Oavsett om det är fråga om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig extremt nöjd. 

Din Partner för Professionell Källardränering

Stoltheten i vårt arbete kommer från vår Isodrän-certifiering, vilket säkrar en professionell och trygg dränering av ditt hus. Med vår ansvarsförsäkring och den detaljerade kvalitetsdokumentation vi tillhandahåller, kan du känna dig trygg. Våra källardräneringstjänster är anpassade för att effektivt skydda din fastighet mot fukt och vattenskador. Vi har den erfarenhet som krävs för att erbjuda lösningar som håller din källare torr och väl underhållen. Kontakta oss idag för att säkerställa att din fastighet är skyddad mot fukt

Följ oss på @karlssonsschakt.se