Husgrund i Nora

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du husgrund?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Marktjänster av Högsta Kvalitet i Hallsberg 

På Karlssons Schakt & Anläggning AB i Hallsberg erbjuder vi omfattande marktjänster, inklusive expertis i asfaltering, poolgrävning och husdränering. Vi är stolta över att erbjuda en service som kombinerar kvalitet, effektivitet och personligt engagemang. Vårt mål är att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Först när du är helt nöjd, anser vi oss vara klara med vårt arbete. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa till.

Specialister på Husgrundsanläggning Med Beprövad Expertis 

Vår kompetenta personal guidar dig genom hela processen att anlägga en husgrund, från planering till färdigställande, och ser till att du får den mest passande lösningen för din fastighet. Vi delar med oss av vår omfattande erfarenhet för att säkerställa högsta kvalitet och pålitlighet. Kontakta oss gärna för att ta reda på hur vi kan hjälpa till med din husgrund och försäkra dig om en fast och stabil grund för framtiden.

Följ oss på @karlssonsschakt.se