Markarbeten

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du hjälp med markarbeten?

Effektiva och pålitliga markarbeten är grundläggande för att säkerställa en stabil och säker grund för ditt projekt. Vårt team av erfarna markarbetsspecialister är här för att leverera högkvalitativa resultat som du kan lita på. Oavsett om det handlar om schaktning eller anläggningsarbeten, så kan du vara säker på att vi har den nödvändiga expertisen och erfarenheten för att utföra arbetet korrekt från början. Vi använder moderna metoder och utrustning för att säkerställa noggranna och effektiva markarbeten. När du väljer oss får du inte bara en professionell tjänst, utan också dedikerade experter som är engagerade i att leverera bästa möjliga resultat. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt markprojekt och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med markarbeten?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Örebro? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Örebrotrakten.

På Karlssons Schakt & Anläggning AB är du som kund i fokus. Vi är lyhörda, lätta att samarbeta med och lämnar inte arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Med oss slipper du bekymmer och kan vara trygg med att arbetet utförs på bästa sätt.

Professionella markarbeten av en erfaren markentreprenör

En nyuppförd garageuppfart, en vacker gångväg genom trädgården eller en stenlagd terrass kan ge din fastighet ett imponerande utseende. Markarbeten har varit en tradition i årtionden och är ett stilfullt och hållbart sätt att förbättra din tomt. Hos oss får du ett projekt där tydlighet och expertis genomsyrar varje steg av arbetet. Behöver du råd om skiffer eller natursten? Vi delar med oss av våra kunskaper och hjälper dig med beräkningar och utformning av dina markarbeten för att uppnå det mest estetiskt tilltalande resultatet. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för hjälp med husgrund eller markarbeten redan idag.

Säkra och anpassningsbara marktjänster

Välj oss för pålitliga och anpassningsbara marktjänster. Din säkerhet är vår prioritet från början till slut. Sedan 2016 har vi framgångsrikt slutfört projekt som våra kunder är mycket nöjda med. Med vår expertis och noggrannhet har vi byggt upp en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det gäller att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den höga kapaciteten för att leverera ett resultat som du kommer vara nöjd med. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.

L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se