Husgrund i Hallsberg

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du husgrund?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du experthjälp med husgrunden?

Söker du en erfaren markentreprenör i Hallsberg? Karlssons Schakt & Anläggning AB levererar professionella tjänster inom mark- och anläggningsarbeten. Våra specialområden inkluderar asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning och husdränering. Med vårt engagemang för kvalitetsarbete, snabba svarstider och exceptionell service, är vi det självklara valet för dig i Hallsberg. Vi strävar alltid efter att överträffa kundförväntningarna och arbetar inte färdigt förrän du är fullständigt nöjd.

Expertis i Husgrundsanläggning

Låt vårt erfarna team guida dig genom varje fas av din husgrundsanläggning. Vi använder vår omfattande kunskap och erfarenhet för att erbjuda den mest effektiva lösningen för din fastighet. Vi är alltid redo att svara på dina frågor via telefon eller e-post. Kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi kan skapa en hållbar och stabil grund för din fastighet.

Följ oss på @karlssonsschakt.se