Husgrund i Lindesberg

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du husgrund?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Professionella Mark- och Anläggningslösningar 

Letar du efter en markentreprenör som kan allt från asfaltering till husdränering? Karlssons Schakt & Anläggning AB är din expert i Hallsberg, kända för vår omfattande kunskap och högklassiga arbete. Vi tar oss an varje projekt med ett engagemang för utmärkt kundservice och kvalitetsresultat. Oavsett projektets storlek garanterar vi en problemfri process och slutresultat som du kan vara stolt över.

Anläggning av Husgrund: Expertis som Gör Skillnad 

Hos oss får du tillgång till ett team som inte bara är skickligt, utan också dedikerat till att förse dig med den bästa möjliga lösningen för din husgrund. Vi tar oss tid att förstå dina behov och anpassar vår process därefter. Vår erfarenhet garanterar ett professionellt resultat varje gång. Ring eller mejla oss idag för att börja planera din säkra och stabila husgrund.

Följ oss på @karlssonsschakt.se