Husgrund i Örebro

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du anlägga en husgrund?

Att anlägga en stabil och pålitlig husgrund är en viktig fas i byggprocessen som kräver noggrann planering och skicklighet. När du väljer att samarbeta med oss garanteras en korrekt utförd process redan från början. Du kan förvänta dig en effektiv process som följer de senaste metoderna som finns tillgängliga på marknaden och självklart lägger vi stor vikt vid att lämna arbetsplatsen i snyggt skick efter oss. Alla våra medarbetare innehar gedigen kompetens inom arbete relaterat till husgrunder och markarbete. Med andra ord kan du känna dig helt trygg när du väljer oss – vi vet vad vi sysslar med. Har du frågor angående husgrunder och önskar mer information? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med att anlägga en husgrund?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Örebro? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, källardränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Örebrotrakten.

Hos Karlssons Schakt & Anläggning AB är du vår främsta prioritet som kund. Vi är noggranna, samarbetsvilliga och lämnar inte platsen förrän du är fullständigt nöjd med det färdiga resultatet. Med oss behöver du inte oroa dig och kan vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt sätt.

Professionella tjänster för anläggning av husgrund

Vårt team av experter kommer att leda dig genom varje steg av processen och säkerställa att du får den bästa lösningen för din fastighet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att garantera att din husgrund anläggs på ett professionellt och pålitligt sätt. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för hjälp med din husgrund redan idag. Med vår hjälp kan du vara säker på att din fastighet får en stabil och långsiktigt hållbar grund.

Pålitliga och flexibla marktjänster med fokus på kundbehov 


Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter dina behov i centrum. Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är ytterst nöjda med. Med vår expertis och precision har vi skapat en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina specifika behov. Oavsett om det är fråga om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig extremt nöjd. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.

L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se