Husgrund i Karlskoga

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du husgrund?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Expertis i Markarbeten med Personlig Service 

Är du på jakt efter en pålitlig partner för att anlägga en husgrund? Välkommen till Karlssons Schakt & Anläggning AB, där vi erbjuder allt från asfaltering till husdränering med högsta kompetens. Vår affärsfilosofi är att alltid sätta kunden i första rummet, vilket garanterar din tillfredsställelse med varje projekt. Vårt team är utrustat för att ge dig en skräddarsydd och hållbar lösning för din fastighet. Ring eller maila oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till med din husgrund eller andra markarbeten.

Professionell Anläggning av Husgrund

Vårt team av specialister är här för att vägleda dig genom processen att anlägga en husgrund med precision och expertis. Vi delar gärna vår kunskap för att säkerställa att arbetet utförs professionellt och pålitligt. Tveka inte att ringa eller maila oss för personlig assistans. Vi garanterar att din fastighet får en pålitlig och långvarig grund.

Följ oss på @karlssonsschakt.se