Husgrund i Kumla

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du husgrund?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Din Lokala Markentreprenör i Hallsberg 

Behöver du professionell hjälp med markarbeten som husgrundsanläggning eller dränering? Karlssons Schakt & Anläggning AB i Hallsberg är specialister på en rad marktjänster. Vårt team av experter erbjuder skräddarsydda lösningar för varje unikt behov och ser till att ditt projekt genomförs med precision och omsorg. Vår höga servicenivå och snabba svarstider gör oss till ett pålitligt val för alla dina markbehov.

Anlägg Din Husgrund med Branschledande Expertis 

Vår expertgrupp erbjuder guidning från start till slut i processen att anlägga din husgrund, säkerställande av en effektiv och hållbar lösning. Vi är stolta över att dela med oss av vår expertis för att din grund ska bli så robust som möjligt. Kontakta oss direkt via telefon eller e-post för att säkra en stabil och hållbar grund för din fastighet.

Följ oss på @karlssonsschakt.se