Plattsättning i Lindesberg

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du plattsättning?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING
Behöver du professionell hjälp med plattsättning?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Lindesberg? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Lindesbergtrakten.

På Karlssons Schakt & Anläggning AB sätter vi dig som kund i centrum av vårt arbete. Vi är känsliga för dina behov, samarbetar smidigt och lämnar inte arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det färdiga resultatet. Med oss som partner kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett sätt som överträffar dina förväntningar.


Professionell plattsättning för en imponerande yta

Vänd dig till oss för professionell plattsättning utförd enligt de senaste metoderna på marknaden. Vi är dedikerade till att skapa en imponerande yta med precision och skicklighet. Vi ser till att jobbet utförs korrekt från början och att arbetsplatsen hålls ren och snygg. Alla våra medarbetare är experter inom hus- och markjobb, vilket ger dig förtroende när du anlitar oss. Har du frågor eller behöver mer information om plattsättning? Tveka inte att kontakta oss!
Säkra och flexibla marktjänster med kundfokus 

Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter dig som kund i fokus 


Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt avslutat projekt som våra kunder är mer än nöjda med. Med vår expertis och precision har vi byggt upp en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det är fråga om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig nöjd. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se