Husdränering i Karlskoga

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du Husdränering?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Vi på Karlssons Schakt & Anläggning AB är stolta över vår ISODRÄN-certifiering, vilket betyder att vi följer branschens riktlinjer för att förhindra fuktskador. Vår utbildade personal garanterar att alla arbeten utförs korrekt och med fullständig dokumentation, vilket ger dig som fastighetsägare extra trygghet.

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med dränering?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Karlskoga? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Karlskogatrakten.

På Karlssons Schakt & Anläggning AB är det du som kund som är vår främsta fokus. Vi är lyhörda, flexibla och vi lämnar inte arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med det avslutade projektet. Med oss behöver du inte oroa dig för detaljerna; vi tar hand om allt och ser till att jobbet blir utfört på ett sätt som överträffar dina förväntningar.

Trygga och flexibla marktjänster

För säkra och flexibla marktjänster är vi ditt bästa val. Med oss kan du känna dig trygg före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som har gjort våra kunder nöjda. Vår kompetens och noggrannhet har hjälpt oss bygga upp en pålitlig verksamhet som alltid är redo att uppfylla dina behov. Oavsett om det handlar om att omstrukturera avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som du kommer att vara nöjd med.

Trygghet och Kvalitet med Isodrän-certifiering

Vi på Karlssons Schakt & Anläggning AB har stolt erhållit Isodrän-certifieringen för att erbjuda säker och effektiv husdränering. Vi är också fullt försäkrade och garanterar alltid att lämna komplett kvalitetsdokumentation efter avslutade arbeten. Om du behöver professionella källardräneringslösningar som håller din fastighet fri från fukt, är vi de rätta att ringa. Våra erfarna team erbjuder anpassade lösningar som uppfyller dina specifika behov. Låt oss hjälpa dig att säkerställa en torr och sund miljö i din källare.

Följ oss på @karlssonsschakt.se