Plattsättning i Nora

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du plattsättning?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING
Behöver du professionell hjälp med plattsättning?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Nora? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Noratrakten.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet på Karlssons Schakt & Anläggning AB. Vi är lyhörda, enkla att arbeta med och vi avslutar inte projektet förrän du är helt nöjd med resultatet. Med oss som din pålitliga partner kan du vara säker på att arbetet utförs med omsorg och professionalism, och att du får det resultat du önskar.

Skapa en hållbar och vacker yta med vår plattsättning

När du väljer oss för din plattsättning får du en yta som är både hållbar och vacker, skapad med noggrannhet och skicklighet. Vi använder de senaste metoderna på marknaden för att säkerställa att jobbet görs korrekt från början. Vår arbetsplats hålls alltid ren och snygg. Våra medarbetare är specialister inom hus- och markjobb och är redo att hjälpa dig. Har du frågor om plattsättning eller vill ha mer information? Kontakta oss gärna!


Säkra och anpassningsbara marktjänster

Välj oss för pålitliga och anpassningsbara marktjänster. Din säkerhet är vår prioritet från början till slut. Sedan 2016 har vi framgångsrikt slutfört projekt som våra kunder är mycket nöjda med. Med vår expertis och noggrannhet har vi byggt upp en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det gäller att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den höga kapaciteten för att leverera ett resultat som du kommer vara nöjd med. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se