Husdränering i Kumla

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du Husdränering?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är ISODRÄN-certifierade, en garanti för att vi arbetar enligt de senaste riktlinjerna för att undvika fuktskador. Vi har genomgått den krävda utbildningen för att kunna erbjuda dig som fastighetsägare ett fackmannamässigt utfört arbete med tillhörande dokumentation.

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med dränering?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Kumla? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Kumlatrakten.

Kundtillfredsställelse är nyckeln på Karlssons Schakt & Anläggning AB. Vi är lyhörda, enkla att samarbeta med och vi går inte därifrån förrän du är helt nöjd med det utförda arbetet. Med oss kan du känna dig säker och trygg, veta att varje moment utförs med noggrannhet och omsorg.

Pålitliga och anpassningsbara marktjänster med fokus på kvalitet

Välj oss för pålitliga och anpassningsbara marktjänster med tonvikt på kvalitet. Din trygghet är vår prioritet genom hela processen. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är mycket nöjda med. Med vår expertis och noggrannhet har vi etablerat en stark verksamhet som alltid är redo att uppfylla dina behov. Oavsett om det handlar om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den höga kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig mer än nöjd.

Professionella Dräneringslösningar med Isodrän-certifiering

Vi är stolta över att erbjuda Isodrän-certifierade dräneringstjänster som säkerställer att ditt hem är skyddat mot fukt. Vi backar upp vårt arbete med en ansvarsförsäkring och lämnar alltid fullständig kvalitetsdokumentation. Vår expertis inom källardränering garanterar att din fastighet förblir torr och frisk. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter dina behov, och du kan alltid nå oss via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan skydda din källare.

Följ oss på @karlssonsschakt.se