Källardränering i Örebro

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du Källardränering?

En väl fungerande källardränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med dränering?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Örebro? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, källardränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Örebrotrakten.

Hos Karlssons Schakt & Anläggning AB är du vår främsta prioritet som kund. Vi är noggranna, samarbetsvilliga och lämnar inte platsen förrän du är fullständigt nöjd med det färdiga resultatet. Med oss behöver du inte oroa dig och kan vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt sätt.

Säkra och anpassningsbara marktjänster

Välj oss för pålitliga och anpassningsbara marktjänster. Din säkerhet är vår prioritet från början till slut. Sedan 2016 har vi framgångsrikt slutfört projekt som våra kunder är mycket nöjda med. Med vår expertis och noggrannhet har vi byggt upp en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det gäller att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den höga kapaciteten för att leverera ett resultat som du kommer vara nöjd med. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.

Professionella källardräneringslösningar som imponerar

En väl fungerande källardränering är avgörande för att skydda din fastighet från fukt och vattenskador. Med våra professionella källardräneringstjänster kan du säkerställa att din källare förblir torr och fri från fuktproblem. Vi har lång erfarenhet inom området och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för hjälp med din källardränering redan idag. Med vår hjälp kan du tryggt lita på att din fastighet är skyddad mot fuktrelaterade problem och att du får en långsiktigt hållbar lösning för din källare.


L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se