Husdränering i Lindesberg

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du Husdränering?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Som en ISODRÄN-certifierad entreprenör följer Karlssons Schakt & Anläggning AB alla riktlinjer för att skydda fastigheter mot fuktskador. Vår utbildning garanterar att varje projekt vi tar oss an blir korrekt utfört och väl dokumenterat, vilket tryggar dig som ägare av fastigheten.

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med dränering?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Lindesberg? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Lindesbergtrakten.

På Karlssons Schakt & Anläggning AB sätter vi dig som kund i centrum av vårt arbete. Vi är känsliga för dina behov, samarbetar smidigt och lämnar inte arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det färdiga resultatet. Med oss som partner kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett sätt som överträffar dina förväntningar.


Säkra och flexibla marktjänster

Välj oss för pålitliga och flexibla marktjänster som sätter kundtillfredsställelse i centrum. Vi garanterar din trygghet före, under och efter arbetet. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är extremt nöjda med. Med vår expertis och precision har vi skapat en stark verksamhet som alltid är redo att möta dina behov. Oavsett om det handlar om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den stora kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig mycket nöjd.

Säker Källardränering med Isodrän-certifiering

På Karlssons Schakt & Anläggning AB är vi certifierade av Isodrän för att erbjuda dig trygga och säkra källardräneringslösningar. Vi är fullständigt försäkrade och följer strikta processer för att alltid lämna nödvändig kvalitetsdokumentation. Våra professionella tjänster är designade för att hålla din källare torr och skyddad från fukt och vattenskador. Med vårt erfarna team kan du förvänta dig anpassade lösningar som möter dina unika behov och hjälper dig att hålla din fastighet säker långsiktigt.

Följ oss på @karlssonsschakt.se