L-Stöd i Karlskoga

PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Behöver du L-Stöd?

En väl fungerande husdränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi är certifierade av Isodrän och har stor erfarenhet av dränering. Vänder du dig till oss blir jobbet korrekt gjort från början. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss.  Alla våra medarbetare har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om dränering och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100 % nöjda vilket har lett till goda referenser.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig snarast. Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på sociala medier!

ISOCERT – certifierade av ISODRÄN

Karlssons Schakt & Anläggning AB är certifierade av ISODRÄN, vilket innebär att vi följer de riktlinjer som finns för att motverka fuktskador.

Vi har genomgått den utbildning som krävs, vilket för dig som fastighetsägare garanterar ett korrekt utfört arbete med rätt dokumentation.  

Om Karlssons Schakt & Anläggning AB

VÄLKOMMEN TILL KARLSSONS SCHAKT & ANLÄGGNING!
Behöver du professionell hjälp med att installera ett minireningsverk?

Letar du efter en pålitlig markentreprenör i Karlskoga? Karlssons Schakt & Anläggning AB är ett företag som erbjuder omfattande tjänster inom mark- och schaktningsarbete. Vi är experter på asfaltering, poolgrävning, avloppssystem, plattsättning, husdränering och mycket mer! Vår verksamhet präglas av högklassigt arbete, snabba svarstider och äkta servicekänsla, vilket gör oss till det perfekta valet för dig som letar efter pålitliga marktjänster i Karlskogatrakten.

På Karlssons Schakt & Anläggning AB är det du som kund som är vår främsta fokus. Vi är lyhörda, flexibla och vi lämnar inte arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med det avslutade projektet. Med oss behöver du inte oroa dig för detaljerna; vi tar hand om allt och ser till att jobbet blir utfört på ett sätt som överträffar dina förväntningar.

Pålitlig försäljning av högkvalitativa L-Stöd

Vårt pålitliga team kommer att guida dig genom varje steg av köpprocessen och säkerställa att du får de bästa L-Stöden för ditt fastighetsbehov. Vi är mer än villiga att dela med oss av vår omfattande kunskap och erfarenhet för att garantera att din L-Stödsförsäljning utförs på ett professionellt och pålitligt sätt. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för hjälp med din L-Stödsförsäljning redan idag. Med vår hjälp kan du vara övertygad om att din fastighet får de mest hållbara och högkvalitativa L-Stöden.

Pålitliga och anpassningsbara marktjänster med fokus på kvalitet

Välj oss för pålitliga och anpassningsbara marktjänster med tonvikt på kvalitet. Din trygghet är vår prioritet genom hela processen. Sedan 2016 har vi framgångsrikt genomfört projekt som våra kunder är mycket nöjda med. Med vår expertis och noggrannhet har vi etablerat en stark verksamhet som alltid är redo att uppfylla dina behov. Oavsett om det handlar om att omgestalta avloppssystemet, gräva ner fiberkablar, anlägga en ny gräsmatta eller dränera husgrunden, har vi de nödvändiga branschkontakterna och den höga kapaciteten för att leverera ett resultat som kommer göra dig mer än nöjd. Vi är stolta över att vara Isodrän-certifierade för att säkerställa trygg och säker husdränering. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid nödvändig kvalitetsdokumentation efter avslutat arbete.

L-stöd

Vi är även återförsäljare av L-stöd som är 40–250 cm höga. L-stöden är 2 meter breda som standardmått, men kan måttanpassas på bredden ända upp till 2 meter. Vi tillämpar förmånliga fraktpriser, kontakta oss för frågor eller prisinformation!

Följ oss på @karlssonsschakt.se